Sunday, 22 April 2012

Cara Buat Nama Panjang Di Facebook



Hari ni Admin share mcm mane buat name panjang di fb V1 .
#sorry sebab tak de gambar sebab nak cepat

1.account setting > security > deactive your account > my account was hacked click pastu tekan here
2. click continue > continue > buat password baru pastu submit > submit > continue
3. nanti klua reviuew and fix your name click change, lepas dah change tekan submit > security question lepas tu click submit > login


dekat 3 kotak nak tulis name tu, korang boleh isi tidak melebihi 30 patah perkataan

ok dah siap
enjoy la nama korang yang " PANJANG " tu :P


2 comments:

  1. terbaikk..
    tapi alternative name je..
    full name tak boleh..
    yang penting admin : lu memang best

    ReplyDelete
  2. hahahah , okeii thanks sebab datang :D

    ReplyDelete